Damespantalon pinstripe black

159,00

Ons zwarte zakelijke NAN dames pak is een echte must have! Afgelopen seizoen hadden we het Marlene zandkleurige NAN damespak al, maar dit jaar gaan we voor een zwart krijtstreep damespak. Zo sophisticated! Marlene Dietrich droeg dit damespak al met veel flair. Het single breasted knoops damesjasje met de high waist flared damespantalon pinstripe black met prachtig elegante uitlopende pijpen geeft je een gevoel van heerlijke luxe. De rits zit aan de zijkant, waardoor de voorkant van de damespantalon mooi glad valt. Ditmaal hebben we voor het zwarte zakelijke dames pak gekozen voor een wol blend. De stof, wol met stretch, is een prettige travel kwalitieit.

Heb je er weleens aan gedacht om onze NAN damespantalon met de NAN top Guusje te stylen? body top Guusje Je hoeft niet altijd voor een NAN damespak te gaan, maar combineer jouw NAN items ook eens los van elkaar. Liefs team NAN

Stylingtips van eigenaresse Ellen:

Ik ben verliefd op dit NAN damespak. Zelf style ik de zwarte flared dames pantalon met very high heels – dan lijken je benen nóg langer – en onze tops voor op kantoor. Wanneer het weer kouder wordt, draag ik ook graag een turtle neck op de damespantalon. Wanneer je de coltrui slimfit draagt, krijg je een geraffineerd silhouet. Maar even zo met een “veel te grote” trui en sneakers straal je kracht uit. Houd wel rekening met je afspraken die dag, wanneer je in de ochtend de ene of andere zakelijke outfit kiest. Ook onze damesblouse camel is een heel fijn item om op de dames pantalon te dragen.

De zwarte flared dames pantalon is beschikbaar in de maten 34 – 46. Als je er, wat betreft je maat, toch niet helemaal uitkomt, bel ons dan op 06 39605650. Model Fleur is 1.83 en draagt maat 40.

Ook kun je bij ons een afspraak maken om een NAN ( made-to-measure)  dames maatpak te ontwerpen. Dan kun je zelf bepalen hoe jij het wil!

 

Heb je onze nieuwe winterjassen al gezien?

Winterjas crème

Winterjas bruine ruit

 

Comfy and cosy in onze nieuwe NAN truien lijn, heb jij onze Zwarte damestrui al besteld?

Wissen