Dames colbert burgundy velvet Marlene

279,00 185,00

SALE Ons NAN damespak is een echte must have! Afgelopen seizoen hadden we het zandkleurige Marlene pak al, maar dit najaar gaan we voor een dames pak in burgundy – velvet Zo sophisticated! Marlene Dietrich droeg dit pak al met veel flair. Het single breasted jasje met de high waist flared pantalon bordeaux  met prachtig elegante uitlopende pijpen geeft je een gevoel van heerlijke luxe. De rits zit aan de zijkant, waardoor de voorkant van de pantalon mooi glad valt. Ditmaal hebben we voor het damespak gekozen voor een rijke katoen. Deze katoen is iets voller, daardoor valt de pantalon wat strakker. Ga voor een maatje groter dan je gewend bent; wat losjes gestyled is dit pak soooo classy!

Het dames pak is beschikbaar in de maten 34 – 46. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, bel ons dan op 06-39605650, dan helpen wij je met het kiezen van de juiste maat.

De kleur is in real life iets warmer dan de foto laat zien.

Ook kun je bij ons een afspraak maken om een made-to-measure suit te ontwerpen. Dan kun je zelf bepalen hoe jij het wil!

Stylingtips van eigenaresse Ellen:

Ik ben verliefd op dit pak. Zelf style ik het damespak met very high heels – dan lijken je benen nóg langer – en onze lila top voor op kantoor. Wanneer het weer kouder wordt, draag ik ook graag onze zakelijke NAN turtle neck op de pantalon. Wanneer je de coltrui slimfit draagt, krijg je een geraffineerd silhouet. Maar even zo met een “veel te grote” trui en sneakers straal je kracht uit. Houd wel rekening met je afspraken die dag, wanneer je in de ochtend de ene of andere zakelijke outfit kiest.

Het dames pak is beschikbaar in de maten 34 – 46. Als je er, wat betreft je maat, toch niet helemaal uitkomt, bel ons dan op 06 39605650.

Wissen