Jacketdress pinstripe blue

149,00

SALE We weten allemaal dat een mooi NAN damespak, tijdens een business meeting, jouw uitstraling waanzinnig versterkt. Toch is het af en toe ook heel lekker een NAN jurk uit je kast te kunnen trekken. Sowieso hoef je in de ochtend niet meer verder na te denken over how to style your NAN damespak, want je bent met deze zakelijke jurk in één keer klaar. Onze blue pinstripe jacketdress is net zo krachtig als een damespak maar buiten dat je in een keer goed gekleed bent, is een zakelijke jurk ook wel ultiem vrouwelijk! Heerlijk. Stijl iconen als Megan Markle en Maxima dragen deze zakelijke kleding regelmatig. Very sophisticated, maar ook direct een tikkeltje geraffineerd. De jurk is slimfit en valt boven de knie. De blue pinstripe jacketdress is gemaakt van een travel kwaliteit. De zwarte en burgundy dresses zijn een knit fabric, maar wel very stretchy. Pure perfection!

Deze jacketdress valt ruim. Twijfel je tussen twee maten, neem dan de kleinste van de twee. Mocht je er na het zien van de maattabel niet uitkomen, bel ons dan op 06-39605650. Dan helpen wij je met het kiezen van de juiste maat. De jurk is beschikbaar in de maten 34 – 46. Ons model draagt maat 40 en is 1.80 lang. Uiteraard hangt hoe de lengte bij jou valt af van de maat die je kiest en hoe lang jij zelf bent 🙂

Styling tip van eigenaresse Ellen:

Probeer de jacketdress eens met een brede riem te stylen, de riem op de foto hoor bij een van onze NAN pakken trouwens…. Of draag de dress openvallend als zakelijk, lang dames colbert op een jeans met high heels tijdens je werk. Of ga in deze style eens met hoge laarzen, met een small dress eronder en de jacketdress als lang colbertcolbert erover. Een jurk met sneakers blijft ook heel fijn, maar dan wel op het moment dat het past bij jouw afspraak.

Wissen