Damespantalon navy bootcut

159,00

Donkerblauw is de basis van een uitgebalanceerde zakelijke garderobe. Maar nu dan wel NAN donkerblauw. Wij hebben voor het komende seizoen gekozen voor een royal navy. Zakelijke collecties laten dit jaar al genoeg donkere kleuren zien, dus gaan we dit jaar bij NAN voor een uitgesproken blauw. Het zakelijke dames pak is niet alleen uitgesproken van kleur, maar ook in twee stijlen leverbaar. De klassieke variant, een single breasted jasje met straight legged pantalon, en de meer uitgesproken stijl, het double breasted damesjasje met bootcut damespantalon. Alle vier de items kun je met elkaar combineren, omdat je altijd los van elkaar kan kopen. Handig wanneer je dames jasje maat 36 en dames broek maat 38 draagt, bijvoorbeeld. Ook hier hebben we voor een NAN travel kwaliteit gekozen; een wol blend met stretch. Overigens zijn de dames pantalons half gevoerd.

Heb je er weleens aan gedacht om onze NAN damespantalon met de NAN top Guusje te stylen? https://www.nan.nl/product/body-v-hals-zwart/ Je hoeft niet altijd voor een NAN damespak te gaan, maar combineer jouw NAN items ook eens los van elkaar. Liefs team NAN

Het damespak valt normaal. Als jij normaal gesproken een maat 38  draagt, adviseren wij om ook een maat 38 te bestellen. Het donkerblauwe dames pak is te verkrijgen in de maten 34 – 46. Mocht je er met de maattabel nog niet helemaal uitkomen, bel ons dan op 06-39605650 zodat we samen jouw maat kunnen bepalen.

Model Romy is 1,68m en draagt de dames pantalon in maat 36 en het dames colbert in maat 34.

Ook kun je bij ons een afspraak maken om een made-to-measure dames maatpak te ontwerpen. Dan kun je zelf bepalen hoe jij het wil!

Stylingtips van eigenaresse Ellen:

De double breasted dames blazer is prachtig wanneer je het dichtknoopt, zonder top eronder. Gedistingeerd navy blue, met iets meer geraffineerd skin… De bootcut is very urban, wanneer je er sneakers onder draagt in plaats van high heels. Onze chocolate kleurige blouse is een heel fijn item om op de damespantalon te dragen.

 

Heb je onze nieuwe winterjassen al gezien?

Winterjas crème

Winterjas bruine ruit

 

Voordat je jouw bestelling afrond kijk dan ook nog even op onze NAN SALE page; https://www.nan.nl/sale/

Liefs het NAN Team

Wissen