Damespak lichtblauw ruitje

478,00

Zakelijk lichtblauw damespak BB is geïnspireerd op het BB-ruitje wat in de jaren ’60 & ’70, doordat Brigitte Bardot deze print droeg, een ware hit werd. Brigitte Bardot, een prachtig stijlicoon, zou ook in de ’00 niet onopgemerkt zijn gebleven.

Dit BB damespak is een mooie aanvulling op je zakelijke garderobe. Het NAN damespak bestaat uit een slim-fit vallende damespantalon, met splitje op de enkel en een single-breasted jasje met klepzakjes. De witte knopen geven het geheel een classy summer look. Het zakelijke damespak heeft een petite lichtblauw met wit ruitje, en de voering is wit met roze. Een heerlijke frisse kleur om in de zomer te dragen!

GO NAN, GO BUSINESS!

Het damespak is available in de maten 34 – 46. Het damescolbert valt gemiddeld, en sluit mooi aan in de taille. De damespantalon valt kleiner dan gemiddeld, wij raden dan ook aan een maatje groter te nemen dan je gewend bent.

Zit jouw ideale damespak toch niet in onze NAN damespakkencollection, informeer dan eens naar onze NANDONNA dames maatpakken!  https://www.nan.nl/nandonna/

Stijl tip van eigenaresse Ellen:

Draag de blazer eens heel groot en mix & match dat met een jeans met sneakers. Of gewoon nice fitted en draag de suit met onze blue satin top.

Vind je het ondanks product omschrijving en maattabellen nog steeds lastig jouw maat te bepalen, bel ons dan even op 06 39 605650 voor wat extra info!

Damespantalon lichtblauw ruitje

Wissen

Damescolbert lichtblauw ruitje

Wissen