Damespantalon lichtblauw ruitje

159,00

Zakelijk dames pantalon BB is geïnspireerd op het BB-ruitje wat in de jaren ’60 & ’70, doordat Brigitte Bardot deze print droeg, een ware hit werd. Brigitte Bardot, een prachtig stijlicoon, zou ook in de ’00 niet onopgemerkt zijn gebleven.

Dit BB damespak is een mooie aanvulling op je zakelijke garderobe. Het NAN damespak bestaat uit een slim-fit vallende pantalon, met splitje op de enkel en een single-breasted jasje met klepzakjes. De witte knopen geven het geheel een classy summer look. Het zakelijke damespak heeft een petite lichtblauw met wit ruitje, en de voering is wit met roze. Een heerlijke frisse kleur om in de zomer te dragen!

 

Het damesak is available in de maten 34 – 46. De dames pantalon valt kleiner dan gemiddeld, wij raden het aan een maatje groter te bestellen.

Stijl tip van eigenaresse Ellen:

Draag de  dames blazer eens heel groot en mix & match dat met een jeans met sneakers. Of gewoon nice fitted en draag het NAN damespak met onze blue satin top.

Vind je het ondanks product omschrijving en maattabellen nog steeds lastig jouw maat te bepalen, bel ons dan even op 06 39 605650 voor wat extra info!

Wissen