Damespak navy DB

428,00

Het navy dames pak is altijd goed, een sterke basic als het om zakelijke kleding gaat. Donkerblauw is de basis van een uitgebalanceerde zakelijke garderobe. Maar nu dan wel NAN donkerblauw. Wij hebben voor het komende seizoen gekozen voor een royal navy. Collecties laten dit jaar al genoeg donkere kleuren zien, dus gaan we dit jaar bij NAN voor een uitgesproken blauw. Het zakelijke dames pak is niet alleen uitgesproken van kleur, maar ook in twee stijlen leverbaar. De klassieke variant, een single breasted jasje met straight legged pantalon, en de meer uitgesproken stijl, het double breasted jasje met bootcut pantalon. Alle vier de NAN items kun je met elkaar combineren, omdat je altijd los van elkaar kan kopen. Handig wanneer je blazer maat 36 en broek maat 38 draagt, bijvoorbeeld. Ook hier hebben we voor een travel kwaliteit gekozen; een wol blend met stretch. Overigens zijn de pantalons half gevoerd.

Zakelijke dameskleding van NAN, een must wanneer je een echt statement wilt maken!

Hetdamespak valt normaal. Als jij normaal gesproken een maat 38  draagt, adviseren wij om ook een maat 38 te bestellen. Het donkerblauwe dames pak is te verkrijgen in de maten 34 – 46. Mocht je er met de maattabel nog niet helemaal uitkomen, bel ons dan op 06-39605650 zodat we samen jouw maat damespak kunnen bepalen.

Model Romy is 1,68m en draagt de pantalon in maat 36 en het colbert in maat 34.

Ook kun je bij ons een afspraak maken om een made-to-measure suit te ontwerpen. Dan kun je zelf bepalen hoe jij het wil!

Stylingtips van eigenaresse Ellen:

Het double breasted colbert is prachtig wanneer je het dichtknoopt, zonder top eronder. Gedistingeerd navy blue, met iets meer geraffineerd skin… De bootcut is very urban, wanneer je er sneakers onder draagt in plaats van high heels. Onze chocolate kleurige blouse is een heel fijn item om op de pantalon te dragen.

Damescolbert navy DB

Wissen

Damespantalon navy bootcut

Wissen