Navy dames pak Georgina

419,00

Het zakelijk navy NAN damespak is altijd goed. Donkerblauw is de basis, een sterke basis als het om kleding gaat van je uitgebalanceerde zakelijke garderobe. Maar nu dan wel NAN donkerblauw. Wij hebben voor het komende seizoen 2020 gekozen voor een royal navy blauw . Het zakelijke dames pak is niet alleen uitgesproken van kleur, maar ook in twee stijlen leverbaar. De zakelijke klassieke variant, een single breasted jasje met straight legged pantalon, en een meer uitgesproken stijl, het double breasted jasje met bootcut legged pantalon. Alle vier de items kun je met elkaar combineren, ook handig wanneer je jasje maat 36 en broek maat 38 draagt bijvoorbeeld, omdat je altijd los van elkaar kunt kopen. Ook hier hebben we voor een travel-kwaliteit gekozen: een wol blend met stretch. Overigens zijn de NAN pantalons half gevoerd.

Zakelijke dameskleding van NAN, een must wanneer je een echt statement wilt maken!

Vind je het ondanks product omschrijving en maattabellen nog steeds lastig jouw maat te bepalen voor jouw damespak, bel ons dan even op 06 39 605650 voor wat extra info!

En mocht je toch liever voor een NAN maatpak gaan kijk dan even op https://www.nan.nl/nandonna/

Stylingtips van styliste Maud:

Draag het donkerblauwe dames pak in combinatie met onze nieuwe lichtblauwe top. Op kantoor het bijpassende colbert, maar loose the jacket op weg naar de vrijdagmiddag borrel! Mooie pumps eronder, en je bent ready to go! Ook onze chocolate kleurige blouse is een heel fijn item om op de pantalon te dragen.

Navy dames colbert Georgina

Wissen

Navy damespantalon Georgina

Wissen

Op voorraad