nan zomerjurk

A LIFE LESS ORDINARY II

A LIFE LESS ORDINARY II  Hoe zit dat met jou? De vakanties komen er aan, maar ben jij all summer proof? Bij ons is het meestal opeens zover; snel nog even naar de kapper, de zelfbruiner nog even een paar keer goed smeren en dan gaan! “Maar ho wacht, heb helemaal niets om aan te trekken, help, wat moet er mee in mijn suitcase…….”  In deze tijd vaak gehoord hier op ons NAN HQ. “Jaaa, ik heb nog wel wat, maar dat kan echt niet meer…. en ik wil ook niet aan wat iedereen draagt!”

Nou, daar hebben wij dit voorjaars-seizoen 2022 de oplossing voor; onze nieuwe NAN maxi jurken lijn!

Onze NAN degradee jurk is de eerste uit onze NAN 2022 zomerjurken lijn. Een prachtige halter nek-lijn, die jouw schouders extra accentueert. Het zwart loopt langzaam over in wit en er zitten 2 splitjes aan de zijkanten. De maxi jurk heeft een jurkje eronder, zodat deze niet doorschijnt.

We hebben gekozen voor de maten S, M en L  (Ongeveer van maat 32 tot en met maat 46 te dragen)

Toen we eenmaal onze degradee NAN maxi dress hadden ontworpen, kregen we goed de smaak te pakken en kwam de zwarte nan deluxe maxi dress vanzelf…

De foto’s van deze maxi dress sturen we je snel na!

Als NAN klant ken je ons natuurlijk hoofdzakelijk van onze NAN dames pakken, maar we weten als geen ander dat er op andere momenten, wanneer je even geen werk aan je hoofd hebt, je ook totaal in een andere vibe wil stappen, ook met jouw outfits. Daar willen wij jou graag bij helpen.

A bit less ordinary life needs a more unique NAN dress code!

Liefs,
Team NAN

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord