NAN on the go

Always on the go

Denk dat jullie dat allemaal wel herkennen, dat onbestendige gevoel, dat je direct na je summer-break overvalt. Iedere zomer neem ik me voor minder in de hoogste versnelling te leven. Meer quality time met familie en vrienden, toch weer gezonder eten. Vooral werk niet op nummer 1 laten staan. Maar binnen een paar dagen zitten we met elkaar weer in die “always on the go” mood. Dat gevoel van haast, snel-snel-snel wilde ik juist niet!

Het gebeurt me gewoon, nou ja, ik laat het dus gewoon gebeuren… En stiekem word ik er toch ook wel weer heel blij van. De zomer is voor ons altijd een periode van voorbereiden. Nieuwe plannen maken. Voor de collectie 2020, maar ook als het gaat om ondernemen zelf. Deze zomer is er een shop-in-shop bij GP Fashion op de Amsterdamse Zuidas bijgekomen. Nu willen we graag in het Noorden en Zuiden van het land verkooppunten erbij. De overwegingen zijn opnieuw een shop-in-shop of gaan we een groter risico nemen en een tweede eigen winkel openen? Of, wachten we juist nog even en zorgen we voor nog meer stabiliteit en kwaliteit in onze huidige winkel en op de webshop. On the go zijn is dus niet altijd letterlijk moving van A naar B, maar figuurlijk zijn onze hersens ook altijd on the go!

NAN on the go

Groot is ook altijd die ontlading wanneer na de zomervakantie de eerste nieuwe najaarsitems weer binnen komen. De spanning die zich op voorhand opbouwt of jullie, onze NAN klant, die vette styles ook zo mooi vinden. En dan de eerste verkopen uit de collectie herfst/winter 2019… Dat betekent dat jullie onze ontwerpen net zo waarderen als wij. Ik begon deze blog met de vraag “herkennen jullie dat onbestendige gevoel…”, bij ons is dat gevoel direct weg wanneer sales aantoont dat we weer een sterke wardrobe hebben gecreëerd!

Er komen de komende maanden nog behoorlijk wat nieuwe items binnen, maar begin oktober wordt onze eerste jacket dress gelanceerd. Opnieuw een moment van gezonde spanning voor ons NAN team; hoe gaan jullie deze jurk vinden… Wij zijn al verliefd! Dit design komt er ook nog als smoking dress aan.

Hoop jullie weer snel te zien en spreken.

Liefs,

Ellen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord