BLACK FRIDAY: Madness met een happy face!

NAN BLACK FRIDAY

Black Friday is in de States de dag na Thanksgiving. Die dag, een vrijdag, hebben de meeste Amerikanen ook vrij en geven winkels en webshops mega kortingen. Soort van aftrap naar de Kerst inkopen toe. Een heerlijk typisch Amerikaans, over de top,  fenomeen. De gekte die dan ontstaat is niet van deze tijd, of juist wel…. Oorspronkelijk komt de term Black Friday uit de Amerikaanse stad Philadelphia en deze werd rond 1965 voor het eerst gebruikt om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte in en rond die stad op de dag na Thanksgiving.

Voor ons is Black Friday gewoon een heel fijn moment om de NAN vrouw een extra cadeautje te mogen geven! Op 23 November aanstaande start heel vroeg in de ochtend op de webshop al het Black Friday geweld. SALE blijft uiteraard SALE, maar er komen ook hele vette kortingsacties langs op behoorlijk wat items uit de winter/fall 2018 collection…In de conceptstore aan het Hofplein 32 in Rotterdam gaat deze heerlijke madness ook gewoon door tot 12 uur ’s nachts!

Eigenlijk zijn we bij  NAN niet van die volgers en  gaan het liefst gewoon graag onze eigen weg. Voor Black Friday echter gaan we vol in die madness mee, maar dan wel met een enorme happy face!

Liefs,

Ellen

Share this post

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.