De stropdas voor vrouwen

De stropdas voor vrouwen

Ambitieuze vrouwen en NAN gaan goed samen. Niet alleen doordat werk en lifestyle verweven zit in ons DNA, juist ook omdat onze stijlvolle items de garderobe van druk bezette dames vaak nét even die speciale twist geven. Ook onze klassiekers doen het nog steeds goed. Zo is het damespak op dit moment weer helemaal terug van weggeweest en zijn er ook op het gebied van dassen voor dames veel ontwikkelingen! Op één van mijn fashiontrips naar de grote modestad Milaan liep ik tegen deze nieuwe trend aan: de stropdas voor de vrouw. Je denkt misschien meteen: “een stropdas, is dat niet voor mannen?” Maar niets is minder waar; ook de modebewuste vrouw draagt de stropdas tegenwoordig met veel flair. Met een das zie je er representatief uit, straal je status uit én maak je jouw business look helemaal af. Daarom verdient de vrouwendas zeker een plekje in de NAN collectie!

 

 

 

 

 

 

 

Geschiedenis van de das

Voorheen werd de stropdas vooral gezien als een accessoire voor de man. De eerste dragers van de moderne stropdas waren de senatoren in het oude Rome, zij droegen de zogenaamde Fascalia om hun stembanden warm te houden tijdens een politiek betoog. Nu, vele jaren later heeft de das zich ook meer dan bewezen als geschikt fashionitem voor de vrouw met stijl en klasse. Een goed gekozen vrouwen stropdas is een verlengstuk van je outfit en geeft al snel een persoonlijke twist door de verschillende patronen, kleuren en texturen.

Het ultieme accessoire

In onze nieuwe collectie online vind je fantastische dassen en creëer je in een handomdraai een vrouwelijke stoere look. Mix en match  deze met een blouse of gilletje en jouw outfit heeft weer nét even dat speelse effect.  Nog een leuk detail? De NAN dassen zijn uiteraard weer van hoogwaardige kwaliteit! Shop snel & suit your style!

 

X Ellen NAN

Share this post

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.