GROEN PAK

AMAZING II OUR NEW GREEN NAN SUIT

Kleur van het leven. Groen wordt door veel mensen gezien als de kleur van het leven. En dat is ook niet zo gek als je in de natuur kijkt naar alle bomen, het gras en de bloemen. Je ziet deze kleur overal in de natuur terug. Door er naar te kijken krijg je nieuwe energie.

Anno 2021 zagen we al veel ontwerpers die de kleur meer en meer gebruikten in hun collecties. Afgelopen zomer werd er tijdens de 2022 shows nog meer geflirt met deze trendkleur en zagen we in shows van bijvoorbeeld Balmain en Versace modellen over de catwalk struinen in verschillende tinten, vormen en maten groen.

Zo lieten Alberta Ferreti, Prada, Collina Strada en Ganni van zich horen en zetten ook Giambatti Valli, Alexander McQueen, Nina Ricci, Stella McCartney een duidelijk groene stempel op hun collecties die reikte van legergroene tinten tot Kermit de Kikker-nuances.

Of we het nu willen of niet: green is taking over.

Met ons nieuwe NAN damespak gaan we voor een happy groen: het damespak bestaat uit een Marlene damespantalon en een langer damescolbert met dubbele rij knopen. De gebruikte stof is wol/stretch, super comfy. Zoals je van ons gewend bent vallen de NAN dameskostuums op maat.

Styling tip van het NAN Team:
“Het kan niet tijdens iedere bespreking, maar draag het damescolbert in groen eens zonder een top, just the bra. Het zakelijk damesjasje met dubbele rij knopen sluit mooi en dan kan een blouse eronder soms te veel zijn. “ It all depends on the occasion…

Liefs Team NAN

dames balzers van nan

groen damespak nan

witte damesblouse katoen nan

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie