Holidays are coming!

Christmas time!

De eerste sneeuwvlokken zijn rijkelijk gevallen, kerstbomen zijn weer het sprankelende middelpunt van iedere woonkamer en Mariah Carey zingt ons opnieuw luidkeels toe waar zij deze kerst oh-zo erg naar verlangt. We kunnen er niet meer omheen: The Holidays are coming!

Deze maand is natuurlijk de uitgelezen kans om jezelf weer compleet in een nieuwe outfit te steken. Dat is één van de vele redenen waarom wij bij NAN dol zijn op deze feestelijke periode! We kunnen niet wachten om geheel in stijl aan te schuiven bij de uitgebreide kerstdiners en direct door te gaan naar de fijnste kerstfeestjes. Daarom zijn we bij NAN al enige tijd bezig met het samenstellen van dé perfecte feestoutfit, die je óók zakelijk kan dragen!

De feestkleding die je in het nieuwe jaar ook nog draagt

Dit jaar kun je naast de kerstjurken ook eens kiezen voor een pak waarmee je net zo vrouwelijk en feestelijk bij het kerstdiner verschijnt. Yes ladies, het vrouwenpak is enorm stylish en allang niet meer alleen voor mannen. Juist met een smoking draag je een ongedwongen klasse uit. En dat is precies waar wij voor staan: de vrouw met klasse, ambitie en wilskracht. Hoe kunnen we dat nu beter in onze kleding vertalen dan met een uitdagend, toch vrouwelijk pak? De  NAN-smoking is stijlvol en sexy en heeft een speelse touch. Niet alleen perfect voor de komende feestdagen, maar ook ideaal om in het nieuwe jaar te dragen tijdens zakelijke afspraken!

Say yes to the Christmasdress          

Toch nog iets te gehecht aan de oude vertrouwde vrouwelijke items? Niet getreurd! De sierlijke jurken, rokken en blouses zijn tijdloze items en altijd een goede koop. Bij NAN vinden we het belangrijk dat je je in onze items altijd en overal comfortabel voelt. Shop je een compleet nieuwe outfit bij NAN met het oog op de feestdagen? Je kunt er zeker van zijn dat je onze Zakelijk-Uitgaan-items net zo makkelijk weer aantrekt naar iedere andere gelegenheid! Zo draag je onze pencil skirt in combinatie met de boothals top stijlvol tijdens feestjes, maar ook zakelijk naar kantoor!

Share this post

Leave a Reply