Modetrends 2016

 

Modetrends 2016 zijn wij op dit moment aan het verwerken in de gloednieuwe herfst/wintercollectie. Terwijl de zomer nog echt moet beginnen, zitten wij met ons hoofd al helemaal het proces voor de nieuwe herfst/wintercollectie. Wij kunnen jullie nu al vertellen dat we niet kunnen wachten op de collectie!

De juiste kleuren zijn essentieel voor de uitstraling van onze collectie. Komend seizoen ligt de focus op diepe, donkere tonen die een zekere verfijning en klasse uitstralen.

De volgende modetrends 2016 zijn in de najaarscollectie van NAN verwerkt:

Een klassieker: de witte blouse
De witte blouse is en blijft een échte musthave voor zowel je corporate als je casual garderobe. Dit najaar voegen wij de oversized variant toe aan onze herfst/winter collectie. Een klassieker die goed te combineren is met nieuwe NAN items, zoals een mooie leren kokerrok, een oversized colbert of een mooie pantalon!

Dresses to impress
Say hello to your new corporate fashion items: NAN jurken & rokken. Onze nieuwe collectie bestaat uit fijne vrouwelijke eye-catching jurken en rokken die jouw office look een stijlvolle upgrade geven. De nieuwe items kunnen ook casual goed gestyled worden. Ideaal als je na werk meteen door moet. Binnenkort meer hierover!

Runway Italy
Speciaal voor de stijlvolle vrouw met ambitie introduceerde NAN dit voorjaar haar nieuwe fashionconcept Runway Italy. Een exclusieve selectie van fashion items rechtstreeks uit het modewalhalla Italië. Een frisse, fashionable collectie waarbij styling & ‘ready to wear’ centraal staan. Ook dit najaar zijn er weer exclusieve musthaves, waarvan er een beperkt aantal stuks worden geïmporteerd!

Ook komend seizoen staan er weer nieuwe en spannende concepten op de planning. Blijf via onze social media kanalen op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en meer NAN nieuws. Profiteren van speciale kortingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief via: http://eepurl.com/bPqcLb.Modetrends 2016

Share this post

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.