MOOD BOOSTING COLOURS PART 2

MOOD BOOSTING COLOURS PART 2 II
Wat een feestje, de NAN SS2022 is grotendeels binnen! We mogen weer terug naar kantoor, het zonnetje gaat zich weer heerlijk laten zien deze week en de dozen met NAN snoepjes zijn uitgepakt!

In onze vorige mail MOOD BOOSTING COLOURS PART 1,

 kondigden wij al een aantal NAN VIP acties aan! De eerste is deze:

“So you know: wanneer je de nieuwe fuchsia NAN laptoptas besteld, krijg je van ons het kleine XS zusje erbij!”

SHOE REVEAL II
Jaaa, NAN heeft nu ook een eigen schoenenlijn! Dan kunnen we de kleur van de shoes precies afstemmen op onze collecties!

Ons tweede cadeautje is:
“Wanneer je het fuchsia pak bestelt, met de rode zijden blouse, krijg je 25% korting op de rode bijpassende schoenen!”

Ook onze SOFT PINK lijn is binnen!  
Deze NAN lijn bestaat uit een sterk damespak en een jacketdress!

Ons nieuwe SOFT PINK damespak is een mooi voorbeeld van een krachtige outfit; en laat je niet door de naam, SOFT PINK, op het verkeerde been zetten! Het damespak is prachtig gesneden en gemaakt van een luxe wol met stretch; op de juist manier gestyled blijf je sterk en classy.
Ready to get the job done!
( Helaas zijn de foto’s van het soft pink pak nog niet kaar, wanneer deze mail wel klaar is…houd onze socials in de gaten en de site voor de foto’s, deze komen zsm on-line )

En neem nu deze NAN jacketdress, in het voorjaar als jurk en in het najaar met een kolletje of witte blouse er onder of juist als lang colbert over jouw outfit. Soft pink kan je werkelijk in alle seizoenen prachtig combineren.

Het leuke aan deze jacketdress is dat de jurk korte mouwtjes heeft, juist om in het najaar met een blouse eronder af te kunnen stylen. In de zomer juist weer niet te warm, maar toch met een prettig klein mouwtje. De riem maakt het geheel af om de taille extra te accentueren: of juist een keer zonder riem wanneer je even geen zin hebt in te veel  gedoe. Er zitten geen lusjes op de jurk , dus niemand die ziet dat de riem even niet wordt gedragen.

“En de laatste actie, een extra actie, 40% korting op de NAN trenchcoat wanneer je een NAN suit koopt, dat geldt voor ieder NAN of NANDONNA pak. Dat mag een pak uit de huidige collectie en de nieuwe collectie zijn.”

VIP mail lezers only, zo lang de voorraad strekt.
(Bestellingen via 06 39 605650, www.nan.nl  of in de NAN Brandboutique met vermelding newsletter lezer)

(Er zijn al wat maten uitverkocht van het fuchsia en soft pink NAN pak, mocht bij on-line bestellen de voorraad op nul staan, geef ons ook dan even een belletje, wellicht hebben we in de Boutique nog wat voorraad van jouw maat. Dit geldt ook voor de jacketdress)

Liefs,
Team NAN

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord