Ready, set, GO!

Donderdag 12 mei stond voor NAN in het teken van De Hakken & Pakken run 2016! Business professionals op hoge hakken of strak in pak zijn de strijd met elkaar aan gegaan tijdens de traditionele 50 meter sprint op de Zuidas in Amsterdam. Het gebied staat bekend als een belangrijk internationaal kennis- en zakencentrum en er zijn ongeveer 450 bedrijven gevestigd.

Het evenement was een groot succes! Het was stralend weer, er was een mooie opkomst en er werd een mooie hoofdprijs weggegeven aan de winnares: een compleet damespak van NAN! Laurianne Sala ging met volle vaart voor een fashionable & corporate outfit van NAN en was het snelst op haar 9 centimeter (!!) hoge hakken. Gefeliciteerd en op naar volgend jaar!

Naast de Hakken & Pakken run is ons team druk bezig met de productie van de nieuwe Runway Italy collectie. Afgelopen week bezochten we Italië voor de nieuwe samples, fittings en om natuurlijk inspiratie op te doen in deze mooie stad! De nieuwe exclusieve ready-to-wear musthaves items zullen snel te vinden zijn in de webshop. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates!

Last but not least: aankomend weekend (27, 28 en 29 mei) kun je in het “Delftse Poort Gebouw” terecht voor het fashionevent: Salonè della Moda. Een unieke ervaring die wordt gekenmerkt door de combinatie van verschillende elementen, zoals mode, lifestyle, interieur, design, fotografie en de gastronomische keuken. NAN is natuurlijk ook aanwezig tijdens dit 3-daagse evenement! Wil jij ook genieten van de beste fashionshows, tentoonstellingen en good food & drinks? Koop dan nu online je ticket via: www.salonedellamoda.com/tickets.
See you!

 

Share this post

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.