Sale bij NAN

De NAN sale is de uitgelezen kans op een betaalbaar damespak!

Het nieuwe jaar is van start en de eerste sale van 2018 is in volle gang! De sale periode betekent voor veel vrouwen een tijd waarin zij de controle zomaar kunnen verliezen. Er worden zoveel mogelijk items gescoord voor zo min mogelijk geld. Kortom: chaos alom. In deze blog geven we je tips hoe je deze periode heelhuids doorkomt en toch mooie, kwalitatieve zakelijke dames kleding voor een goede prijs scoort. Want niets is zo zonde als een garderobe vol miskopen!

Zakelijke kleding shoppen tijdens de sale: wees goed voorbereid

Shoppen tijdens de sale is topsport, waar je goed voorbereid aan moet beginnen. Al voor dat je de winkels instapt moet je nagedacht hebben over een gedegen plan om je slag succesvol te slaan.

Houdt van te voren een budget in gedachte en beslis voordat je de deur uitgaat welke items je écht nodig hebt. Ga je deze keer voor dat dames pak  of heb je voor nu aan een dames pantalon voldoende? Zorg dat je  de controle houdt over je uitgaven en struin gerichter de sale-rekken af. Houd daarbij rekening met de trends van het komende seizoen, zodat je de koopjes voor een langere tijd kunt dragen. Tot slot: duik ’s ochtends de stad in. Dan is het nog lekker rustig en kun jij op je gemak los gaan.

Ready, set, SHOP!

Nu je klaar bent om op oorlogspad te gaan, zijn er nog een aantal zaken waar je aan kunt denken om jezelf enigszins in de hand te houden. Iedere vrouw weet hoe verleidelijk het is om zoveel mogelijk items voor een lage prijs te scoren. Hierdoor zien we vaak de betere kledingstukken, die soms net wat duurder zijn, over het hoofd en loop je een prachtig  colbert voor dames mis. Houd je ogen dus open voor écht kwalitatieve items waar je een lange tijd van kunt genieten. Bij veel modezaken zijn de items uit de sale seizoensgebonden, gelukkig is dat bij NAN niet het geval. Onze designers werken altijd aan tijdloze items, dus miskopen zijn uitgesloten 😉. Twijfel je over de pasvorm en durf je daarom niet online te shoppen? Kom gezellig naar onze winkel, we helpen je graag! Bestel je iets in onze webshop? Wees gerust, je kunt je nieuwe fashion items altijd ruilen.

Enjoy shopping!

Ellen

 

Share this post

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.