VELVET BLAZER & TASJES

NAN ENLIGHTNING COLLECTIE FW 2022-2023

FRIENDS II Vrienden, dat woord roept de associatie op met cosy, bescherming maar ook vette fun. Ons nieuwste design, de NAN boyfriend damesblazer, heeft die zelfde vibe: dit blauwe fluwelen NAN dames colbert is precies dat “comfy, cosy and fun. “ We hebben deze fijn blazer dan ook de naam FRIEND gegeven. De kleur navy zal de ene keer wat donkerder lijken, bijna zwart zelfs en dan weer wat meer sparkel hebben als het licht erop valt.

Dit NAN damescolbert is wat ruimer gesneden; wil je het damesjasje toch wat meer aanzittend dragen, kies dan voor een kleinere maat dan je gewend bent. De knopen geven dit damescolbert net even die meer spicy touch. Dit item is heel makkelijk in verschillende styles te verwerken. Met een jeans en sneakers, of juist tijdens een gala met een leren broek en fancy top en dito heels. Het gebruikte materiaal is zo luxe!

Happy customer:
“Wat een prachtige kleur! Navy, maar door het materiaal steeds een wat andere nuance blauw. Ik dacht dat een boyfriend jasje wat lomp zou staan bij mij, maar niets is minder waar. Zelf ga ik  deze damesblazer dragen met mijn zwarte NAN damespantalon en mijn zwarte NAN body, deze items had ik nog van een vorige NAN collectie. De outfit style ik af met een riem om het jasje om mijn taille toch iets meer te accentueren! “

 

LITTLE GREEN BAG II A little bit of self love, self care, zoo belangrijk in deze hectisch overvolle tijd!

Nou daar helpen wij jou graag mee hoor: onder de noemer ik heb een zakelijke damestas nodig, hoef je geen schuldgevoel te hebben als je een van, of beide, onze nieuwe snoepjes uit de NAN damestassen-lijn koopt! Want zakelijk zijn deze NAN MINI en MAXI damestassen zeker. De XL damestas, daar past jouw notebook prima in en de kleine XS NAN mini bag kan je in de XL variant gebruiken als extra opberg compartiment. Maar als je op vrijdag die vrijmibo aantikt is de MAXI tas wellicht wat onhandig, dan pak je gewoon de MINI damestas en ben je klaar voor jouw netwerk bijeenkomst.

Dus je koopt efficiënt: beide bags zijn very on point voor werkbesprekingen, maar je verwend jezelf met deze arm candy ook meteen!

De inside is fuchsia lining, net als al onze voering in de damespakken ook is. Dit prachtige leer heeft een diep groene kleur. Spot on bij al onze nieuwe damespakken maar ook met een NAN spijkerbroek!

(Deze NAN denim lijn komt einde deze maand binnen, sooo proud op deze nieuwe collcetie uitbreiding)

Styling tip van een NAN fan

“ Die kleine groene MINI bag van NAN heef ook een bijgeleverde cross body strap; handig op de fiets ook, richting een terrasje. Dan heb ik behalve mijn Iphone, sleutels en lipstick toch niet veel meer nodig J  “

damestas leer groen nan

damestassen zakelijk van nan

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie