Wat is NAN private shopping?

Onze NAN concept store in Rotterdam met de nieuwste zakelijke dameskleding stellen we beschikbaar voor een private shopping concept. Hoe leuk is het om als team uitje eens wat anders te doen en onze concept store met dames mode van een aansprekend merk helemaal voor jezelf te hebben.

Maar je kunt ook samen met vrienden, collega’s of familie een Private Shopping reservering bij ons maken en uitgebreid NAN zakelijke dameskleding passen. Je ontvangt deskundig kledingadvies van onze styliste. Naast kleding bestaat de mogelijkheid om het private shopping concept uit te breiden met make-up, nagels hapje en een drankje. Maar ook tips over what-to-wear op welk zakelijk moment.

Bel ons op 06 39 605 650, of vul onderstaand formulier in om de mogelijkheden te bespreken en kom met vriendinnen uitgebreid damesmode shoppen zonder te hoeven wachten in de rij bij de paskamer of kassa.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.