• NAN BUSINESS

    rode zijden dames blouse nan

“Uw werknemers stralen uw bedrijfsimago uit”

Kleding speelt een belangrijke rol bij de onderscheidende identiteit van een organisatie. NAN business helpt organisaties de corporate identiteit van organisaties tot leven te brengen. Dat doen wij als volgt:

1. Intake gesprek

Wij voeren een gesprek met de beleidsmakers binnen de organisatie om begrip te krijgen van de identiteit van de organisatie en functionele eisen die aan de kleding wordt gesteld. Daarnaast worden gewenste levertijden, leveringsfrequenties en budget besproken.

2. Collectievoorstel

NAN maakt aan de hand van het intake gesprek een collectie voorstel waarin de corporate identity wordt vertaald in ready-to-wear productie. Ook worden de inzichten gegeven in de investering, levertijden etc.

3. Maatvoering

Nadat de opdrachtgever akkoord heeft gegeven op het design van de collectie passen de  medewerkers de kleding om de maatvoering te bepalen. Dit doorpassen kan plaatsvinden op locatie of in de NAN store in Rotterdam.

4. Produceren

Op basis van de doorpassessie worden de opgegeven artikelen geproduceerd in onze ateliers in Europa. Er kan rekening worden gehouden met een buffer voorraad van waaruit opdrachtgever in de toekomst kan bijbestellen. De doorlooptijd van de productie is circa 8-10 weken.

5. Passen kleding

De kleding wordt door de medewerkers gepast op locatie of in de NAN showroom in Rotterdam. Indien nodig kunnen artikelen worden vermaakt.

6. Evaluatie

Na ca. twee maanden plannen NAN en opdrachtgever een afspraak waarin de kledingcollectie wordt geëvalueerd. Op basis van de bevindingen worden actiepunten voor de toekomst gedefinieerd.

Wil u meer informatie over NAN business fashion? Neem dan contact op via de mail info@nan.nl of telefoonnummer 085 06 09 266

Waarom NAN BUSINESS?
NAN Business is als aanbieder van corporate fashion uniek in de Nederlandse markt.

  1. Wij hebben 15 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van stijlvolle zakelijke kleding voor vrouwen. Als geen ander kunnen wij een business suit een prachtige vrouwelijke touch geven.
  2. Onze showroom in Rotterdam dient als servicepunt voor onze opdrachtgevers. Er kan hier worden doorgepast en indien gewenst voorraad worden aangehouden. Natuurlijk komen wij ook graag langs bij u op kantoor.
  3. Wij ontwerpen onze collecties custom made voor onze opdrachtgevers. Daarmee helpen we onze opdrachtgevers ook echt onderscheidend te zijn.
  4. U kunt gebruik maken van onze online bestelmodule waardoor uw personeel door het hele land kan bijbestellen.

Excelsior

Selectie, staf en medewerkers van Excelsior Rotterdam lopen er dit seizoen ook buiten het veld keurig bij dankzij NAN Business. ,,We hebben dit seizoen een heel mooi pak om te dragen als we speciale gelegenheden hebben als team’’, vindt middenvelder Kevin Vermeulen. ,,Het grijze pak met zwarte blouse is misschien wel donker, maar het ziet er wel heel modern en chique uit. De kleding zit ook prima, want dat is natuurlijk minstens zo belangrijk. We zijn als selectie en staf prima geholpen door het team van NAN en NANUOMO. Nadat we de pakken hadden gekregen, hebben Bas Kuipers, Tom Muyters en ik ook nog een fotoshoot gehad in het stadion van Excelsior Rotterdam. Door de combinatie van het pak met voetbalschoenen in een voetbalomgeving komen de mode- en voetbalwereld mooi samen in de foto’s die deze shoot heeft opgeleverd.’’

Art of People

”Met NAN heb ik een ontzettende prettige samenwerking gehad. Ik was op zoek naar een exclusief jurkje voor onze hostesses. Die exclusiviteit biedt NAN. Ik had een idee hoe het jurkje eruit moest zien en ik werd begrepen. Mijn idee is vervaardigd tot een prachtig jurkje met verschillende mogelijkheden die in de praktijk uitstraalt wat wij willen en waar wij voor staan.”

NANUOMO, NAN Business en NAN vallen onder APARTT in BUSINESS

“Bedrijven die wij mochten kleden en waar we mee samenwerken”

Diergaardeblijdorp

Luxor Theater Rotterdam

S.B.V. Excelsior

Schoonmaakbedrijf Hago

Nederlandse Omroep Stichting

Miele

RABOBANK

Roveg Fruit BV