• NAN-To-Go

    zakelijke dameskleding nan

Als jouw agenda net zo vol is als die van ons NAN Team, dan moet je vaak met je tijd stoeien om werk en privé in balans te houden. Dat begrijpen wij. Zeker in deze tijd van veel meer thuis werken, is efficiënt met je tijd om gaan een must. Vandaar onze service: NAN-To-Go. Geen tijd om naar onze boutique te komen? Dan komen wij naar jou! Of dat nu bij jou thuis is of op kantoor. Hoewel shoppen in onze winkel natuurlijk erg leuk blijft en daarna een terrasje in Rotterdam – Hillegersberg…

24/7 online shoppen is een optie, maar soms is het nodige doorpassen en tijd & energie in je zakelijke garderobe steken gewoon nodig. Zeker wanneer je die mooie items net zo goed aan kan naar een intiem diner of je NAN top gewoon met een jeans en hakken, wanneer je met vriendinnen op pad bent.

Hoe werkt deze service:

  • Bel ons voor een kort intake gesprek via 085 06 09 266.
  • Heb je een goed gevoel na dit persoonlijke gesprek, dan kunnen we meteen een afspraak maken.
  • Op basis van het beeld dat we via de intake van je hebben, nemen we een aantal items mee en stappen in de auto naar jou toe.
  • We doen dit met onze NAN ready-to-wear collectie, maar ook voor NANDONNA, ons maatpakken en -blouses label voor vrouwen.
  • Bij een minimaal aankoopbedrag van €250,- is deze service gratis. Zo niet, dan wordt een bedrag van €50,- in rekening gebracht.

Je kan ook onderstaand formulier invullen, dan nemen wij contact met jou op!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.