SALE!

In de vorige blog schreef Maud al over dat vakantiegevoel. Dat zonnetje wat ons al zo erg in een lazy vakantie mood brengt.. Wijntje met vriendinnen op een terras of een luie zondag aan het strand. Maar dat gevoel wordt door deadlines op het werk of studie nog al eens abrupt naar achter geschoven. En als je je dan ook nog bedenkt dat je zomer garderobe helemaal nog niet summer proof is, dan neemt die vakantie stress het over van die o zo fijne vakantie mood. Tenminste, bij mij werkt dat zo. Opeens is het dan toch volop zomer, maar mijn wardrobe is nog helemaal niet klaar voor die terrasjes. En mijn benen… Laatst liep ik langs  een te grappig uithangbord waarop stond “zou wel willen dat mijn tanden net zo wit waren als mijn benen…” Dat dus.

Ok, mijn zakelijke garderobe is dan wel weer klaar voor de zomer. Voel me altijd heel fijn in mijn BB pak (met lichtblauw ruitje) of mijn donkerblauwe krijtstreep suit met ceintuur en jasje met breed revers. Beide pakken zijn van een prachtige Italiaanse wol gemaakt. Een jasje hoeft niet altijd. De pantalon met een mooie katoenen witte blouse en goeie high heels is ook altijd heel sterk als het gaat om uitstraling. Daarnaast vind ik ons Young Professional pak ideaal. Zit zo comfortabel, zeker als ik op reis ga.

Trouwens, onze SALE is volop begonnen. Net zijn daar ook nog onze flower dresses aan toegevoegd. We hebben niet van alle sale items nog iedere maat; maar kijk even, wellicht zit jouw maat er nog bij. Dan ben je in ieder geval snel weer up-to-date met je zakelijke zomer garderobe. Dan hoef je daar niet meer over na te denken. En eigenlijk kan je met al onze outfits ook very summer proof op dat terrasje verschijnen…

                                          summer dresssummer dress