donkerblauw pak NAN

6 okt. NAN in Eindhoven

Trots zijn we op onze conceptstore in Rotterdam-Centrum. Zo mogelijk zijn we nog trotser op onze nieuwe Shop-in-Shop op de Amsterdamse Zuidas bij GP Fashion. Maar ondanks deze 2 verkooppunten snappen we dat de afstand van waar je woont naar een van deze winkels soms net nog even te groot kan zijn om even snel in auto of trein te stappen…

Hoewel 24/7 shoppen heerlijk en erg eenvoudig is, blijft het “real life” shoppen toch ook wel heel fijn.  Je krijgt direct styling advies, kan allerlei outfits proberen en mocht dat überhaupt nodig zijn,  kan iets net even mooier zitten met een klein beetje vermaken. En wellicht ga je met een heel andere set dan welke je voor ogen had de deur uit. One that SUITS you even better!

nan-to-go

Daarom gaan we met onze Nan-To-Go service on the road. Jullie zijn al van ons gewend dat we bij jou thuis of op het werk op bezoek komen, maar aankomende 6 oktober organiseren we een event bij Victor Giglio Eindhoven. Bij Victor Giglio Maatkleding komen we graag. Niet in de laatste plaats vanwege die heerlijke bourgondische gezelligheid… Van 13:00 tot 17:00 zijn jullie van harte welkom onze nieuwe herfst/winter 2019 collectie te komen passen. De winkel bevindt zich op de Stratumsedijk 8.

Een groot deel van onze collectie zal daar te passen zijn, mocht je er zeker van willen zijn dat jouw favoriete item daar ook is, bel ons op voorhand dan even op; nemen we dat speciaal voor jou mee. Tijdens deze middag kan je ook kennis maken met ons dames maatkleding concept.

We zijn een agenda aan het voorbereiden om dit event op andere locaties te herhalen, we hopen dat volgend kwartaal online te zetten.

See you the 6th!

Liefs het NAN Team 😊

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord