visite

Visite

VISITE!

Lieve NAN vriendinnen, wat missen wij jullie! Vanaf 2 maart nodigen wij jullie dan ook weer graag uit om bij ons op visite te komen. Als je laat weten hoe laat je komt, dan zorgen wij voor wat lekkers bij de koffie. Of, als het wat later op de dag wordt, voor hapjes bij de borrel. We zijn zo nieuwsgierig hoe jullie deze coronatijd doorkomen?!

Kunnen we meteen lekker bijkletsen. Wij hebben jullie ook zoveel te vertellen: New collection, toffe plannen, en nemen we “how to dress in front of a laptop camera” gelijk even door. Kleding is en blijft nu eenmaal een personal branding tool, ook in een Zoom of Teams meeting. Zo’n zin in, we kunnen niet wachten!

Zoals de meeste van jullie wel weten, is voor mij persoonlijk de Brandstore mijn 2de thuis. Zelfs voor Covid-19 kwamen mijn vrienden al hun borreltjes hier doen in plaats van op mijn huis adres. Passie voor het vak en ondernemen, daar gingen vaak de gesprekken, ook met jullie al, wanneer jullie aan die grote tafel hier aanschoven. Die grote tafel komt nu goed van pas, want hoe streng we thuis de RIVM regels ook hanteren, hier in mijn andere thuis zijn de spelregels zo mogelijk nog strenger: de tafel is iets meer dan 3 meter lang, dus verdubbelen we de afstand tussen ons gewoon. Flesjes hand-gel en mondkapjes te over en de winkel is groter dan mijn woonkamer, dus ook op die manier is afstand houden easy. Verder, mocht je een item willen passen, zorgen we dat je een item past wat nog door niemand is gepast of wat al langere tijd uithangt.

Zouden jullie dit mooie nieuws ook zoveel mogelijk rond willen vertellen?

Hopelijk zien we jullie snel in onze Brandstore!

Liefs,

Het NAN Team

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie