WINTER COLLECTION 2019

Najaars-vibes, wie wil daar nu al aan denken? Vakantie is what is on our minds:  beaches , sun-tan en terrasjes. Die business goals die we ons gesteld hebben, moeten nog maar even wachten. Misschien krijgen we ook wel weer zo’n heerlijke Idian summer!

Investeer in je wardrobe

Maar toch….., af en toe is het niet slecht je focus alweer een beetje richting je carrière pad te sturen. Wat daarbij hoort is natuurlijk je business garderobe. Bij het plannen van je zakelijk toekomst, hoort uiteraard ook een zakelijke garderobe. Investeren in je wardrobe, is investeren in je toekomst. En met die summer glow staat je nieuwe najaars combi juist heerlijk! Dus ga juist nu shoppen en start met het samenstellen van die power outfits.

Investeren in je business collectie doe je ook niet 1 keer, maar stap voor stap bouw je die collectie op; steeds met een mooi item aanvullen. Met een aantal goeie basisstuks en daarnaast wat meer uitgesproken items, bouw je een uitgebalanceerde zakelijke garderobe op. Zakelijk kleden boring? No way! Zolang zakelijk maar het keywoord blijft kan je business gekleed zijn  best een vleugje sexy of stoer zijn.

Limited editions

De NAN collectie is eigenlijk al een ready business wardrobe speciaal voor jou samen gesteld. We hebben prachtige basis pakken en een aantal limited edition suits. Ieder seizoen proberen we ook de kleuren zo te kiezen , dat  met wat je al van ons hebt, je spetterende nieuwe outfits kunt stylen. Dan ben je ook nog eens lekker duurzaam bezig, want wat in 2018 heel nice was is nu ook nog steeds very classy. Pasvorm en kwaliteit zorgen nog steeds voor die geraffineerde touch. Slow fashion als new business ten opzichte van fast fashion.

Net hebben we de eerste sample van onze nieuwe fake-leather pencilskirt binnen gekregen. Waanzinnige nude tint, bijna milky choclaty. Heb je onze pink flower blouse al? Dan staat deze skirt er echt geweldig bij! Bestel die flower blouse anders nog even snel, nu nog in de sale, helaas niet meer alle maten, maar in combi met die rok…. Very Classy!

Vanaf deze maand beginnen de new items uit de winter collection 2019 binnen te stromen…

Wat ook goed te weten is, is dat we zeker van onze limited editions kleinere aantallen produceren. Er wordt liever wat vaker een productie opgestart met nieuwe designs, dan dat we meewerken aan overproductie, aan waste. En net zo belangrijk, je wilt toch niet dat iedereen in your office met de zelfde suit of dress loopt?

Have a great Summer!!

Kisses,

Ellen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord