roze nan jurk

A LIFE LESS ORDINARY I

WINDOW OF OPPORTUNITIES II Hebben jullie dat ook wel eens, dat je een kans ziet en dat je gewoon weet dat je die kans moet pakken?!

Maar als je die kans dan oppakt weet je natuurlijk dat er niets aan het toeval mag worden overgelaten. Je moet jezelf als brand gewoon zo goed mogelijk “vermarkten”! De manier waarop je je presenteert, verbaal en visueel,  is zo’n belangrijk onderdeel van dat in de markt zetten: wij zien bij NAN jouw outfit dan ook als een marketing-tool. Gebruik die tool dan ook, zie het als een investering in jouw toekomst!

Ons nieuwe SOFT PINK damespak is zo’n mooi voorbeeld van een krachtige outfit; en laat je niet door de naam, SOFT PINK, op het verkeerde been zetten! Het damespak is prachtig gesneden en gemaakt van een luxe wol met stretch; op de juist manier gestyled blijf je sterk en classy. Ready to get the job done!

SUMMER WEDDINGS AND WINTER GALAS II Instead of wearing a beautifull NAN evening- or cocktaildress to special occasions, try this stunning NAN cream – white ladies dinnersuit….

Onze zwarte NAN dames smoking is nu ook in deze prachtige cream colour. Zowel het dames jasje als de dames pantalon van onze ROMANTIC damessmoking zijn afgezet met een satijnen bies. Elegant detail, ook de knopen zijn met satijn belegd. Het dames jasje is wat rechter en langer en heeft een shawl-kraag.

De dames pantalon is slimfit. De pantalon is bewust niet gevoerd, omdat de damesbroek anders volledig gevoerd moet worden; dat zou de pasvorm en het draagcomfort niet ten goede komen. De damespantalon schijnt daardoor iets meer door. Wij dragen de NAN dames smoking pantalon daarom 1 maatje groter, het item mag niet te strak op de huid zitten. En anders een panty-legging in wit eronder is ook mooi. Het merk FALKE heeft deze in het assortiment.

Ook dit NAN damespak is gemaakt van een zeer luxe en lichte wool blend.

Tip van een vaste NAN klant:

“Ik had recent een trouwerij en de bruid droeg deze NAN damessmoking met de glitter top en hele hoge hakken. Het was ook nog eens een prachtig zonnige dag, wat een geweldige dag was dat! Kon niet nalaten om dit pak zelf ook even te gaan passen in de NAN Brandstore. I am smitten! Nu al beste aanvulling van mijn garderobe voor dit jaar. In December vieren we Oud & Nieuw in Zwitserland, weet nu al wat ik ga aantrekken…” 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord