Modetrends winter 2016 | Fall is around the corner… Say Hi to NAN’s fall/winter collection

Hoewel we het ons met deze hitte niet kunnen voorstellen, zijn we al druk bezig met de modetrends winter 2016! De de herfst staat al bijna voor de deur. De avond treedt steeds vroeger in en rustig trekken we richting de winterperiode. It’s that time of the year! Hoogtijd om te investeren in mode musthaves voor komend herfst/winter seizoen. De fashiondesigners van NAN hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. In de periode dat vele dames hun koffers vol stopten met fladderende zomerjurkjes en fabuleuze sandaaltjes, waren wij in de weer met duurzame stoffen, meetlint en scharen. Met trots presenteren wij onze super modieuze FALL WINTER COLLECTIE ´16. 

Voor ieder type vrouw

NAN richt zich op elk type stijlvolle vrouw. De items uit de nieuwe collectie van NAN zijn speciaal ontworpen voor ieder figuur. Beschik je over een peervormig of juist een appelvormig figuur? De items van de nieuwe NAN collectie beschikken over de perfecte pasvorm en zijn in iedere maat verkrijgbaar.

What’s new?

Afgelopen week hebben we de gehele collectie gefotografeerd. Tijdens deze shoot hebben we heel bewust gekozen voor dames met verschillende pasvormen. De conclusie? De vrouwelijke jurken en rokken van NAN accentueren pluspunten en camoufleren oneffenheden.

Musthaves uit Milaan

De trendwatchers van NAN zijn voor komend seizoen geïnspireerd door de grote merken op Milaan fashionweek. Je ziet deze modetrends winter 2016 rechtstreeks terug in onze nieuwe herfst-winter collectie. Op zoek naar een zakelijke jurk? De nieuwe collectie van NAN heeft zonder uitzondering een mooie balans tussen elegantie en zakelijkheid. Denk aan een nauwsluitende damesjurk, de perfecte kokerrok of een vrouwelijke omslagjurk. Het zijn dé absolute mode musthaves voor komend seizoen! Combineer de items met hakken voor een chiquere look of ga juist voor casual met stoere boots.

De tijdloze musthaves geven iedere look een vrouwelijke touch. Dit is het perfecte moment om je herfstgarderobe in te slaan. Neem nu gauw een kijkje in de webshop en maak je garderobe voor komend seizoen compleet!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord