NAN T-shirts

Helaas laat onze VANITIES SS2020 collectie nog even op zich wachten. Met gesloten fabrieken in Portugal waar NAN wordt geproduceerd en stoffenleveranciers in Italië, die begrijpelijk wat anders aan hun hoofd hebben, is het voor nu even uit onze handen wanneer alles binnen komt.

Wat we echter wel voor elkaar hebben gekregen is een hele leuke samenwerking met een t-shirt leverancier; vandaar onze nieuwe extra nan-shirts site! Door de tijd heen kregen we altijd veel vraag naar basis t-shirts voor onder onze NAN pakken. De site is te vinden via de volgende link: NAN shirts

Wij designen, zij maken en sturen de order op!

Uiteindelijk gaan we de productie van deze NAN shirts ook zelf doen, maar laten we de wereld eerst maar eens even tot rust komen.   #staysafe  #blijfthuis  #flattenthecurve

Het is aan te raden deze  te leuk “hebbedingetjes” binnenstebuiten te wassen en niet te warm . Terwijl we aan het designen waren zijn we ons ook te buiten gegaan aan wat andere toffe items: drinkbekers, keukenschort, zelfs een shirt om in te sporten!

Overigens kan het zijn dat in deze tijd het bezorgen net wat langer duurt; dus order op tijd, wanneer je deze leuk gadgets cadeau wil geven. Je mag ze uiteraard ook voor je zelf bestellen!

Alle shirts zijn er ook met een minimale opdruk, alleen in de nek een klein #nan logo, wanneer je liever voor een shirt gaat zonder opdruk.

Liefs, Het NAN Team

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord