MOOD BOOSTING COLOURS!

LOVELY NAN TRENCHCOATS AND OTHER NICE NAN STUFF…

Leuk feitje: wist je dat er een film is gemaakt met een belangrijke rol voor de trenchcoat?

” Trenchcoat in Paradise is a 1989 American made-for-television mystery-crime film directed by Martha Coolidge and starring Dirk Benedict, Sydney Walsh, Catherine Oxenberg, Michelle Phillips and Bruce Dern. Eddie Mazda is a hard nosed private eye who gets in too close to the mob…”

Voor de dames trenchcoat is nu ook in onze NAN collectie 2022 opnieuw een rol, een hoofdrol that is , weg gelegd. We gaan dit voorjaars seizoen voor kleur en frisse vibes als tegenhang van gloomy Corona times…!

De regenjassen hebben epauletten op de schouders, een riem ( zonder lusjes op de jas zelf, zodat je nooit aan het stoeien bent met de juiste taille hoogte 🙂 ) en is water-repellent. De oranje dames regenjas heeft een heerlijke felle fuchsia voering en  de crème regenjas heeft een off-white voering.

Tip van een happy customer:
” Voor mij dit voorjaar kleur! Dus ik ga voor de orange trenchcoat. Wordt hier helemaal blij van! Tijdens de NAN Fashion Show vorig jaar had ik ook al gezien dat er nog een fuchsia pak aankomt en zo juist hoorde ik in de winkel dat er ook nog rode matching shoes bij komen: mijn dag kan niet meer stuk! “

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord