OFFBEAT

De kans is groot dat jij op dit moment ook thuis aan het werk bent. Vanwege werk voorschriften of misschien wel doordat de kids thuis zijn. Wat een onwerkelijke tijd zitten we in. Enorm logisch dat we alle RIVM voorschriften respecteren en opvolgen.  Gezondheid is nummer 1!  De komende dagen breekt de zon steeds vaker door en kan je wellicht heerlijk in de zon, zelfs wat werk gedaan krijgen.

Voor ons als on-en offline concept houdt dit ook het nodige in. De NAN conceptstore is gewoon open, maar we werken wel op afspraak, private shopping dus. Verder is uiteraard onze webshop in deze tijd een uitkomst. Bel ons even op 06 39 605 650 wanneer je opzoek bent naar een bepaalde zakelijke outfit, dan geven we je direct een aantal styling tips en kijken we naar de juiste maat en pasvorm voor jou.

Volgende maand komt onze nieuwe NAN VANITIES Spring-Summer 2020 collectie binnen. Een van onze favourites is deze zakelijke ICONIC blouse; past bij alles wat je al van onze zakelijke collectie  hebt en ook bij wat nog komen gaat…Wil je de ICONIC niet mis lopen geef dan een pre-order door aan ellen@nan.nl onder vermelding van jouw naam, telefoonnummer en gewenste maat. Make sure you’re looking the part!

Mocht online orderen toch niet jouw ding zijn, denk dan ook eens aan onze NAN-To-Go service, dan passen we bij jou thuis of op kantoor gewoon een aantal styles door. A true investment in your business wardrobe!

We werken met Post.nl als bezorgdienst, ook zij geven aan scherp alle RIVM regels in de gaten te houden en te implementeren. Nice to know, right?!

 

Liefs,

Het NAN Team

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie