NAN cadeaubon 100 euro

SUITABLE GIFT

SUITABLE GIFT FOR YOU OR A FRIEND

Hoe fijn is het om het leven even te kunnen vieren? Af en toe in deze roerige tijden gewoon een lichtpuntje creëren. Wij doen dat graag voor jou! Bij iedere aankoop van minimaal € 150,00 uit de NAN collectie on- en offline ontvang jij van ons een giftcard van € 100,00. Deze card kan je gebruiken voor een volgende aankoop bij een minimaal te besteden bedrag van €150,00.

Misschien wil jij een goeie vriendin of collega ook in het zonnetje zetten, geef haar dan een giftcard cadeau; deze zijn er vanaf € 50,00. Van ons krijg jij in ieder geval ook een cadeaubon ter waarde van € 50,00 wanneer je een giftcard voor een ander koopt. De bonnen worden leuk verpakt opgestuurd en kunnen ook direct naar diegene voor wie jij hem besteld.

CLASSY SASSY

Heb jij onze NAN shirts al gezien? Elke paar weken komen er weer nieuwe quotes bij. CLASSY SASSY is een van de volgende samen met FREEDOM. Maar wat denk je van POWERVROUW of @WORK maar ook SUIT UP! Deze zitten al in onze collectie. Nice to give, nice to get, nice to wear.

P.S.: We hebben ook een heel leuk baseball jack en andere toffe accessoires toegevoegd!

SKYPE AND TEAMS PROOF

Heb je onze shirtdress in de SALE al gezien? Uitermate easy om met dit jurkje van een stay-home outfit naar een @work outfit te gaan. Draag de jurk zonder riem met flip-flops lekker thuis en wanneer het tijd is voor die conference call, doe het ceintuurtje erom, lipgloss, kam door je haren en ready-to-go 😊. Voor ons werkt het dan ook altijd goed om leuke heels eronder te doen; haha, niemand die het ziet achter je laptop, maar het maakt het juiste gevoel toch even af. Wist je dat het psychologisch zelfs te onderbouwen is waarom een werk en privé outfit je je ook echt die andere rol in laten stappen?!

Cellebrate Freedom!

#staysafe #stayhealthy #orderonline #flattenthecurve

 

Liefs, Het NAN Team

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie