new

NEW

NEW ||

Wanneer ik deze news-letter aan het voorbereiden ben,  ligt er voor de deur van de Nan Brandstore een laagje hagel. Binnen is het heerlijk warm en de tunes van Oldies but Goldies komen uit de speakers: weet je wel die ene van “Baby, leave your hat on..”

In mijn powder pink roze NAN pak kijk ik naar buiten en zie het sneeuwen, toch wil ik jullie heel graag in gedachten proberen mee te nemen naar fijne Spring sfeertjes. Wij zijn toe aan wat nieuws en het voorjaar voelt toch altijd als een nieuw begin. Wanneer de krokusjes hun kopjes weer laten zien en de zon al wat warmte afgeeft, alleen…. When?

Dan maken we dat nieuwe begin zelf maar concreet met onze nieuwe NAN 2021 voorjaars collectie! Meet our SIMPLICITY  blouses and HOPE dresses. We hebben bij het designen van de SS2021 collectie heel erg gekeken naar mooi, simpel , elegant, echt NAN. Bovenal moesten het items worden die uiteraard business-proof zijn, maar nu ook heel eenvoudig in je privé te stylen zijn. En met de NAN items die je al van ons in je kast hebt hangen, eenvoudig door te combineren. Denk dat we daar met het Team heel goed in geslaagd zijn. Het voelt goed!

SIMPLICITY ||

Deze Egyptisch katoenen witte damesblouse heeft mooie volle ronde schouders en de mouwtjes hebben elastische manchetten. Hierdoor kan je de mouw makkelijker wat casual dragen: net onder je elleboog of juist elegant lang tot op je hand. De kraag is de eye-catcher in dit NAN design. Draag deze NAN damesblouse met een strakke versleten jeans en high-heels of juist een wijde Marlene pantalon uit de NAN collectie. Finish it met sneakers.

HOPE ||

Onze Spring 2021 shirtdresses zijn gebaseerd op het overhemd van je partner. Lekker makkelijk aan te schieten.  Draag deze NAN dresses slightly oversized met slippertjes: laat het riempje achterwege. Of pak een maatje strakker en draag de jurk slimfit naar kantoor nu wel met bijpassende riem. De powder pink kleur  is helemaal hot dit seizoen, de bruine tint is iets terughoudender, maar straks in het najaar ook goed door te combineren met mooie slanke boots. Door het verfbad heeft de NAN jurk een bijna vintage achtige vibe. Wij zijn verliefd!

Zoals je van ons gewend bent maken we van onze NAN items niet te veel, liever uitverkocht en daarna nog wat bij maken, dan veel te veel voorraad over houden. En een beetje exclusiviteit is ook wel heel fijn, wanneer je in een toffe outfit van ons loopt. Maar belangrijker nog is het trachten meer rekening te houden met onze leefomgeving: vandaar ook de keuze van het materiaal, Tencel. De productie van deze stof is veel minder belastend voor het milieu.

Ga jij voor de powder pink of de brun? Of misschien zelfs voor allebei?! De stof draagt heerlijk licht. De jurk kan jezelf wassen, kijk even op het instructielabel in de jurk.

Online shoppen is uiteraard heel efficiënt, maar als je de tijd kunt vinden kom dan lekker weer naar de NAN Brandstore om te passen en weer eens heerlijk te kunnen bijpraten!

Liefs,

Ellen xx

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord